2016-01-27 09:25:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ez a nap a szerelemé lesz

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. A Merkúr előre indult, de kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. A munkájával nehezen halad, de váratlan fordulatokat vesz az élete! Talán megismerkedik valakivel - ha ön egyedülálló, el ne szalassza a lehetőségeket. Őrizze meg nyitottságát, most nem fog csalódni! Az este is szépnek ígérkezik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szerdán a Merkúr és az Uránusz kapcsolatra lépnek egymással, ami miatt önnek is kedve támad egy kis flörthöz. Ha ön egyedülálló, akkor használja ki ezt az esélyt, és menjen emberek közé! Ha nem kell dolgoznia, sétáljon a városban, üljön be valahová egy kávéra, élvezze a szabadidőt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szerdán a Szűz jegyében áll a Hold. Ez nem igazán kedvező önnek, fáradt lesz, és ingerlékeny. Örül, amikor végre itt a munkaidő vége. Mivel azonban a Merkúr és az Uránusz kapcsolatba lépnek egymással, könnyen lehetséges, hogy este randevúja lesz, vagy a kedvesével töltheti az idejét. Egy csomó ötlet jut az eszébe, jó lenne feljegyezni őket.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyéből indul, a Merkúr pedig álló helyzetében van. Ez önt is lelassítja, nehezen halad a feladataival. Ön ma könnyebben kijön a sodrából, mint egyébként. Most elég egy rossz szó valakitől, vagy egy sértő tekintet, és máris felidegesíti magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szerdán a Hold a Szűz jegyében áll. Nem számíthat most sok segítségre a bolygóktól. Minden vontatottan halad, néhány feladattal el is akadhat. Este jutalmazza meg magát egy fürdővel vagy szaunázással. Ez most nagyon jót fog tenni önnek. A Merkúr és az Uránusz kapcsolata a szingliknek nagyon kedvez, most sokan párra találhatnak. Ön is adja meg magának az esélyt!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerdán a Hold a Szűz jegyében áll. Végre tisztán lát néhány fontos és nehéz kérdésben. Ma bízhat a megérzéseiben, pontosan megsúgják, hogyan kell döntenie. Hallgasson a szívére, és ne engedje befolyásolni magát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szerdán érezni fogja a Merkúr és az Uránusz kapcsolatának energiáit. Tele lesz életörömmel, a feladataival könnyen végez, gördülékenyen haladnak az ügyei. Ennél a bolygókapcsolatnál a flörtölés sem maradhat el! Még az is lehet, hogy rátalál az igazira.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szerdán a Merkúr és az Uránusz egy kis változatosságot hoznak az életébe. Könnyen lehet, hogy ma lesz egy kellemes találkozása valakivel, a kapcsolatból még bármi lehet... A munkahelyén viszont nem érik sikerek, nehezen halad a feladataival - a Merkúr önre még mindig gátlólag hat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szerdán a Merkúr és az Uránusz kapcsolódnak egymáshoz, ez önre különösen erősen hat! Szárnyakat kap, ez a nap a szerelemé lesz! Ha ön még egyedülálló, este semmiképpen se maradjon otthon. Komoly párkapcsolati esélyeket jeleznek a bolygók!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár szerdán a Merkúr és Uránusz fényszögben állnak egymással, és ez önmagában kedvező lenne, ám más bolygók sajnos gátolják ennek hatását. A párkapcsolatában olyan konfliktusok törhetnek most a felszínre, amelyek létezéséről sem tudott - a párja féltékenysége meglepi önt! Figyeljen oda arra, hogy jobban megválogassa a szavait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szerda nagyszerűen alakul, sok bókot zsebelhet be az ellenkező nem tagjaitól. Most ön is nyitott a szerelemre, úgyhogy este semmiképp ne maradjon otthon! Ha párkapcsolatban él, akkor is szervezzenek valamilyen romantikus programot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Éreztesse a kedvesével, milyen fontos az ön számára. Gondoljon a sok szép élményre, amelyeket együtt éltek át, és felejtse el a közelmúlt válságait. Ma főként a szerelemben élhet át boldog pillanatokat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: